Header 2.jpg

Home

Status update 24 april: Rusten in het Niet Weten
 
Geen evenementen tot 1 september. Geen Hieros Gamos dus dit jaar? We weten het niet. We voelen nog niet de beweging naar verplaatsen naar september, en ook niet naar cancellen. Het voelt juist in deze tijd belangrijk dat de gelijkwaardige verbinding tussen het Mannelijke en het Vrouwelijke gevierd en bekrachtigd wordt.
 
We weten niet waar we volgende week staan, laat staan over 3 maanden. De uitdaging is en blijft wat ons betreft om in het Niet Weten te durven zijn, en elk moment te ervaren zoals het zich aandient.
 
Voor nu adviseren we je om geen kaartjes te kopen. Voor wie al wel een kaartje heeft gekocht: We nodigen je uit om samen met ons te rusten in Wachten. In vertrouwen en overgave aan wat er wil gebeuren. Kun je dit om financiële redenen niet, laat het ons dan weten via hilde@hierosgamos.nl.
 

We wensen je veel Vertrouwen, liefde en gezondheid.

Liefs vanuit het hart,

namens het hele kernteam,

Stephen en Hilde

 

 

Welkom Man 

op het Hieros Gamos Festival

8 t/m 12 juli 2020

voor vrouwen info klik hier

LET OP: Het festival gaat dit jaar plaatsvinden op Groepskampeerterrein de Abbert in Dronten

hieros-gamos-logo-400

Om je man-zijn te leven is het helend om je op alle lagen te verbinden met je broeders. Je eigenheid als man leven geeft ruimte om weer passie, plezier en hartstocht in je leven toe te laten. Door je hervonden levenskracht te verbinden met je diepste kwetsbaarheid, ontstaat er een sterk gevoel van verbroedering en thuiskomen. Deze ontdekkingsreis is een ingrijpend avontuur om je hart helemaal te openen om van daaruit de vrouwen tegemoet te treden.

Tot dan, op het mannenveld