Header 17.jpg

Prijzen

Entreeprijs & extra opties

 

Als deelnemer betaal je €385 voor het volledige festivalprogramma en de workshops. Dit is inclusief overnachten in een eigen tentje, camper of caravan. Deze prijs geldt bij boeking voor 1 juni. Daarna betaal je €435.

 

 

Voor €150 kun je een all inclusive eetpakket van 12 maaltijden bestellen, vanaf het diner op woensdagavond t/m de lunch op zondagmiddag. Wij adviseren om dit eetpakket te bestellen; zelf koken in combinatie met het festivalprogramma kan behoorlijk intensief zijn.

 

Gezien de inhoud van het programma, streven we ernaar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen zes edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest. Daarom hebben we twee kortingen geïntroduceerd om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken; de koppel- en de broederkorting. Op de totaalprijs van 2 tickets ontvangen jullie samen 100 euro.

 

Voor de gescheiden nachten kun je als koppel ervoor kiezen dat je voor de twee gescheiden nachten een bed boekt in een blokhut voor de mannen (€20 voor beide nachten) of in een pipo wagen voor de vrouwen (€25).

 

Als je alleen komt en geen gedoe wilt met een tentje opzetten, dan kun je een  slaapplaats huren in een blokhut voor €10 per nacht, dus €40 in totaal. In de blokhut zijn stapelbedden aanwezig, zodat je alleen je slaapzak en kussen mee hoeft te nemen, en eventueel een hoeslaken.

 

 

LET OP: Op het nieuwe terrein is het aantal elektra aansluitingen beperkt en hebben we deze maximaal nodig voor catering, muziek en verlichting. Het is dus NIET mogelijk om elektra bij te bestellen, in tegenstelling tot voorgaande jaren.

 

Ga naar de ticketshop