Header 20.jpg

Overnachten

Je kunt ervoor kiezen om in een eigen tent, camper of caravan te overnachten. Dit is in het entreeticket inbegrepen.

 

grashoppersOp de Abbert is het mogelijk om een slaapplaats huren in een blokhut of pipo wagen voor €12,50 per nacht, dus €50 in totaal. Er zijn stapelbedden aanwezig, zodat je alleen je slaapzak en kussen mee hoeft te nemen, en eventueel een hoeslaken.

 

In de blokhut slaap je met maximaal 8 vrouwen. De afmetingen zijn 5x5m en er staan 3 stapelbedden en 2 gewone bedden in.

 

6-pers. grashopper binnenIn de pipo wagens staat 1 stapelbed voor 2x 1persoon en 1 dubbel stapelbed, dus met twee matrassen van 70cm onder en met 2 matrassen boven. Omdat het niet prettig is om achteraan te liggen (zie foto) en dus over iemand heen te moeten kruipen om eruit te komen, verhuren we zo’n dubbel bed aan 1 persoon. Dit kost €20 extra voor de 4 nachten. Daarvoor betaal je dus in totaal €70.

 

In totaal slaap je dus met maximaal 4 vrouwen in een pipo wagen. Er zijn 4 pipo wagens beschikbaar.

 

LET OP: Geen elektra beschikbaar

Op het nieuwe terrein is het aantal elektra aansluitingen beperkt en hebben we deze maximaal nodig voor catering, muziek en verlichting. Het is dus NIET mogelijk om elektra bij te bestellen, in tegenstelling tot voorgaande jaren.

 

Woensdag en donderdag gescheiden slapen
Op woensdagavond, donderdag en vrijdag overdag volgen mannen en vrouwen een gescheiden programma. Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Vanaf vrijdag kun je samen slapen.

Voor de gescheiden nachten kun je als koppel ervoor kiezen dat je voor de twee gescheiden nachten een bed boekt in een blokhut voor de mannen (€20 voor beide nachten) of in een pipo wagen voor de vrouwen (€25).

 

Je kunt je slaapplek reserveren via de ticketshop.