Header 27.jpg

Inschrijven

Hieros Gamos 2021 7 t/m 11 juli 2021. 

Status update 1 april 2021:

 

Fijn dat je interesse hebt in Hieros Gamos. Onze intentie is om in juli een prachtige gathering te organiseren. Omdat we op dit moment niet weten of evenementen dan toegestaan zullen worden, starten we de ticket verkoop nog niet op. Als je op de hoogte wilt blijven kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

We wensen je veel vertrouwen, centering, balans en liefde in deze Transformatietijd.

 

Hartegroet,

namens het hele team,

 

Stephen en Hilde


 

Balans aantal mannen & vrouwen

Gezien de inhoud van het programma, streefden we er tot nu toe naar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen zes edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest.

Om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken hebben we twee kortingen geïntroduceerd: de koppel- en de broederkorting. Dus ken je mannen in je omgeving die klaar zijn voor het Hieros Gamos, nodig ze uit om met je mee te gaan! Als jijzelf samen met een man inschrijft ontvangen jullie samen €100 korting.

Tip: Neem als je kunt/het jezelf gunt, de dag na het festival (ook nog) vrij. Dit festival kan behoorlijk veel in je losmaken en dan is het fijn dat je daar de ruimte voor hebt.

 

Veel gestelde vragen:

  • Kan ik ook 1 dag naar het festival komen? Nee, we creëren een gezamenlijk energieveld, met de medewerkers vanaf dinsdag en de deelnemers vanaf woensdag. Tot en met de sluitingsceremonie op zondagmiddag, pas daarna worden er weer auto’s op het terrein toegelaten. Hou daar dus rekening mee, we maken hierop geen uitzondering, met uitzondering van noodsituaties natuurlijk.
  • Mag ik een caravan of camperbusje meenemen?
    Ja dat mag. Wel vragen we je om rekening te houden met de beperkte beschikbare vierkante meters en dus geen mega grote caravans of campers mee te nemen. En zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat er voldoende plaats is, zeker als je een stroomaansluiting wilt. Neem je eigen haspel(s) met CCE/camping aansluiting mee.
  • Is het overnachten in een eigen tent inbegrepen bij de toegangsprijs? Ja