Header 36.jpg

Veerle Phara

Veerle bergenWie ben ik?

Mijn naam komt van het Germaanse PharaHilda en betekent letterlijk een reizende krijgster. Ik voel me een strijdster voor heling, licht en harmonie op aarde.

 

Vanaf mijn geboorte is mijn leven verweven met de wereld. Door elders te wonen, te werken, te reizen, groepen te begeleiden, onderzoek te doen naar de visie van heling in animistische culturen wereldwijd. Ik werd door intense werk en levenservaringen ingewijd in de holistische visies, rituelen en ceremonies van verschillende inheemse culturen.

 

Thuiskomen doe ik vooral in zweethutten en in andere rituelen, ceremonies en initiaties. Ik hou van de stilte, van de natuur, van diep in mijn hart te zinken, om te luisteren naar wat er in mij, én in aarde, water, vuur, lucht en wind, leeft. Dan voel ik de kracht van mijn moederziel, die verbonden is met al wat is, met alle wijsheid. In deze overgangsperiode van mijn leven, kan ik als (astrologisch) dubbele leeuwin, steeds meer de speelse wijsheid toelaten. Wijsheid die mag doorstromen naar anderen, die er mag zijn voor anderen. Daarin voel ik een intens geluk en vrijheid…

 

Veerle herfst 3Wat ik doe

Ik zie het leven als een medicijnwiel, waarin we steeds weer worden uitgedaagd ‘to hold our prayers’. Een gebed voor heling, voor licht, voor hartsenergie, voor balans en harmonie. Het sjamanistisch pad zit van jongs af aan diep in me geworteld. Ik geef al jaren vorming rond animisme en sjamanisme wereldwijd oa in onze fire keepers-, en sjamanisme & zweethuttraining, aan reisleiders en hogeschool cursisten.

 

Als Hoedster van aarde, water, vuur en wind, geef ik alleen en samen met Yves, zweethutten & temazcales, rituelen, ceremonies, initiaties, retreats en trainingen.

 

Mijn passie voor zweethutten is groots en diep, het is een Tempel van de Aarde én een Medicijnwiel. Een plek om thuis te komen in je lichaam, jezelf te ont-doen van alle maskers en te helen, te her-inneren wie je werkelijk bent en herboren weer uit de baarmoeder van de aarde te kruipen.

 

Ik coach, heel en initieer vrouwen op het pad naar wie ze waarachtig zijn, naar hun gronding en hun oernatuur. Mijn lifemotto: ‘Stap uit de grijze zone van middelmaat en angst! ‘leef het leven als een fascinerende, speelse en verrijkende reis’ … en  ‘Volg je Hart en je Ziel, ze kennen de weg, durf keuzes te maken op jouw Pad van je Hart!’

 

+32 473879410

creative2energy@gmail.com

www.kachina-creative2energy.com

www.templeoftheearth.org (retreat centrum in Aljezur, Portugal)