Header 15.jpg

Medewerkers info

Je kunt als workshopgever, hoeder of vrijwilliger bijdragen aan het festival. Als je vrouw bent, klik dan hier voor de vrouwenpagina.
Eelke 2019 klein

 

Vrijwilliger

Om je aan te melden als vrijwilliger, lees dan eerst deze informatie en stuur vervolgens een mailtje naar Eelke wat je aantrekt in het Hieros Gamos festival en wat jij zou willen brengen als vrijwilliger.

 

Hoeder

Als hoeder begeleid je tijdens een dagelijkse sharing een groepje van maximaal 9 deelnemers. Je creëert een veilige setting voor de sharings en zorgt ervoor dat iedere man gelijke spreektijd krijgt. Je bent aanspreekpunt als de mannen uit je groepje vragen hebben of ergens mee zitten. Indien nodig kun je ze doorverwijzen naar de Geestelijk Raadsman.

Emile 2019 kleinPraktisch gezien zorg je dat ‘jouw’ mannen weten waar en hoe laat jullie samenkomen en let je erop dat de sharing tijdig start en eindigt. Als je zelf vragen hebt of steun nodig hebt kun je terecht bij de hoeders coördinator of de andere hoeders, met wie je dagelijks samenkomt.

 

Op donderdag 18 juni komen we met alle hoeders samen vanaf 17-18u (nieuwe hoeders vanaf 15u) om elkaar te ontmoeten en ons te verbinden met Hieros Gamos 2020.

 

Voel je een JA voor de rol van hoeder, stuur dan een mail met jouw inspiratie/bezieling en wat jij als mens het festival komt brengen en of je beschikbaar bent op 18 juni naar Emile.

 

Workshopgever

Als man kun je een workshop geven op het mannenveld en/of samen met een vrouw een gemengde workshop tijdens de gezamenlijke dagen.

 

Commitment en verbinding

We vinden het belangrijk om samen een veilige en liefdevolle bedding te creëren waarin voor iedere aanwezige en voor het collectief mag gebeuren wat zich wil ontvouwen. Daarom start het festival voor alle medewerkers (ook hoeders en vrijwilligers) een dag eerder, op dinsdag. Bovendien organiseren we op zondag 7 juni een dag voor alle workshopgevers en de kerngroep van het festival om elkaar te ontmoeten, te verbinden en de Hieros Gamos visie te delen. Het is van belang om te voelen of je bij wilt dragen aan het neerzetten van een krachtig energieveld van Liefde en Heling, met wat jij te bieden hebt.

 

Als workshopgever betaal je een investering

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Als je iets doet vanuit zielsverlangen, dan reageert het Universum altijd met een terugkerende stroom, misschien direct in de vorm van Hieros Gamos deelnemers die op deze manier jouw activiteiten leren kennen (voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie). Of indirect, via andere kanalen; Geven en ontvangen hoeven oppervlakkig gezien niet uit dezelfde bron te komen. Lees ook ‘transparantie in geldstroom’.

Verder word je zelf ondergedompeld in een krachtig transformerend Veld. Zoals wij het zelf ervaren “Het Hieros Gamos grijpt je bij je nekvel en zorgt dat er met je gebeurt wat er gebeuren Moet”. En je ontmoet gelijkgestemde zielen wat stimulerend kan werken voor je eigen groei en inspiratie. We hebben al vele prachtige samenwerkingen zien ontstaan.

 

Hoe aanmelden?

Voel je de roep van het festival, dan willen we je vragen het volgende te mailen:

1. Wat inspireert/raakt het Hieros Gamos festival in jou?
2. Wat kom jij als mens het festival brengen?
3. Een korte beschrijving van je workshoptitel en beschrijving in ca. 10 regels

 

Sander 2019 HG klein

Sander: sander@hierosgamos.nl

 

Contactgegevens gemengde workshop:

(vraag 1 en 2 graag ook een antwoord van de vrouw met wie je de workshop geeft)

Sander en Caroline via sander@hierosgamos.nl en caroline@hierosgamos.nl