Mannen (3).jpg

Overnachten

juli, aug. 2013, Lorelei 070 Je kunt overnachten in een eigen tent, camper of caravan. Dit is inbegrepen in de entreeprijs.

 

Je kunt er ook voor kiezen om in een legertent te slapen. Dit kost €15 voor alle nachten. We zorgen dat er één staat op zowel het mannen- als het vrouwenveld.

 

Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €8,50, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig. Je deelt deze tent (5x10meter) met maximaal 15 andere mannen of vrouwen. Er wordt niet gemengd geslapen in de legertent.

 

Elektriciteit

Heb je stroom nodig (zeer beperkt mogelijk, à €15) , kruis dat dan aan op het inschrijfformulier. Neem je eigen haspels met CCE/campingaansluiting mee (Houd er rekening mee dat je, zoals op vele natuurkampeerterreinen, wellicht 12-20 meter moet overbruggen). En zorg dat je op tijd arriveert, zodat je in de buurt van een stroompunt kunt staan.

 

Donderdag en vrijdag gescheiden slapen
Op donderdag, vrijdag en een deel van de zaterdag volgen mannen en vrouwen een gescheiden programma. Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Op zaterdag kun je samen slapen.

 

Mocht je geen gedoe willen met twee tentjes regelen en opzetten, dan is er de  mogelijkheid om een slaapplaats in een legertent te huren voor €15 voor beide nachten (en jouw geliefde zorgt dan voor het opzetten van ‘jullie’ thuis op het andere veld). Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €8,50, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig.