Header 5.jpg

Overnachten

juli, aug. 2013, Lorelei 070

Je kunt ervoor kiezen om in een eigen tent, camper of caravan te overnachten. Dit is in het entreeticket inbegrepen.

 

Op de Abbert is het mogelijk om een slaapplaats huren in een blokhut voor €10 per nacht, dus €40 in totaal. De afmetingen zijn 5x5m en er staan 5 stapelbedden in, zodat je alleen je slaapzak en kussen mee hoeft te nemen, en eventueel een hoeslaken. Er zijn 5 blokhutten beschikbaar.

 

LET OP: Geen elektra beschikbaar

Op het nieuwe terrein is het aantal elektra aansluitingen beperkt en hebben we deze maximaal nodig voor catering, muziek en verlichting. Het is dus NIET mogelijk om elektra bij te bestellen, in tegenstelling tot voorgaande jaren.

 

Woensdag en donderdag gescheiden slapen
Op woensdagavond, donderdag en vrijdag overdag volgen mannen en vrouwen een gescheiden programma. Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Vanaf vrijdag kun je samen slapen.

Voor de gescheiden nachten kun je als koppel ervoor kiezen dat je voor de twee gescheiden nachten een bed boekt in een blokhut voor de mannen (€20 voor beide nachten) of in een pipo wagen voor de vrouwen (€25).

 

Je kunt je slaapplek reserveren via de ticketshop.