Gemengd  (3).jpg

Inschrijven

Wil je er volgend jaar bij zijn en op de hoogte blijven van wanneer je weer in kunt schrijven, stuur dan een mailtje naar hilde@hierosgamos.nl dan zetten we je op de mailinglijst.

 

Balans aantal mannen & vrouwen

Gezien de inhoud van het programma, streven we ernaar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen vijf edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest. Daarom hebben we twee kortingen geïntroduceerd om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken; de koppel- en de broederkorting.

 

De koppelkorting ontvang je als je inschrijft met een vrouw (je hoeft niet per se een stel te zijn), de broederkorting als je samen met een andere man inschrijft. In beide gevallen is de korting €50 in totaal. Bovendien is bij een koppelticket 1 gratis slaapplaats in een legertent inbegrepen voor de gescheiden nachten.

 

Ik wil me inschrijven

Je kunt je tickets bestellen via de Hieros Gamos webwinkel. Daar wordt ook de eventuele koppel- of broederkorting verrekend.

 

Tip: Neem als je kunt, de dag na het festival (ook nog) vrij. Dit festival kan behoorlijk veel in je losmaken en dan is het fijn dat je daar de ruimte voor hebt.

 

Veel gestelde vragen:

  • Kan ik ook 1 dag naar het festival komen? Nee, we creëren een gezamenlijk energieveld, met de medewerkers vanaf donderdag en de deelnemers vanaf vrijdag. Tot en met de sluitingsceremonie op zondagmiddag, pas daarna worden er weer auto’s op het terrein toegelaten. Hou daar dus rekening mee, we maken hierop geen uitzondering, met uitzondering van noodsituaties natuurlijk.
  • Mag ik een caravan of camperbusje meenemen?
    Ja dat mag. Wel vragen we je om rekening te houden met de beperkte beschikbare vierkante meters en dus geen mega grote caravans of campers mee te nemen. En zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat er voldoende plaats is, zeker als je een stroomaansluiting wilt. Neem je eigen haspel(s) met CCE/camping aansluiting mee.
  • Is het overnachten in een eigen tent inbegrepen bij de toegangsprijs? Ja