Header 37.jpg

Emile Rahi Buring

Rebalancing: jezelf terugvinden in het grootse veld van licht en liefde

Emile herfst 2019 ruimte

 

In mijn Rebalancing-praktijk in Zaltbommel en in de Rebalancing School, begeleid ik mensen bij het in contact komen met wie ze ten diepste zijn. Ik werk via het lichaam en bewustzijn en combineer aanraking, zelfonderzoek, meditatie en beweging. Samen, in een veilige, ont-moetende en liefdevolle bedding, luister je werkelijk naar wat er zich afspeelt in je lichaam.

 

We verkennen diepere gevoelslagen, daar waar spanning, herinneringen, gevoelens en emoties zich vasthouden. Door deze vorm van aanraking en aandacht, leer je jezelf werkelijk te voelen en vrijer, ruimer aanwezig te zijn bij elke ervaring die zich aandient. Je leert te vertrouwen en je meer over te geven aan ‘wat er wil gebeuren’. Er ontstaat nieuwe ruimte voor jouw essentie, jouw licht, jouw (zelf)liefde.

 

Over Emile

Mensen ervaren mij als een gemakkelijk, toegankelijk, zeer betrokken, liefdevol en warm mens. In staat om mensen zonder oordeel waar te nemen, hun potentie te zien en hen creatief uit te nodigen om zich te openen. Met een groot hart, veilig, eerlijk, doortastend en inspirerend. Vroeg in mijn leven raakte ik geïnteresseerd in mijn binnenwereld, werkelijk verbinden en ware liefde.
Ik ging op zoek naar meer innerlijke vrijheid en waarachtigheid in mijn leven, verkennend door allerlei stromingen en ervaringen en kwam thuis in Rebalancing. Rebalancing leerde en leert mij aanwezig te zijn en te blijven bij ervaringen en mijzelf dieper te durven openen voor wat zich aandient. Rebalancing (en mijn spirituele leraar Osho) bracht mij op het pad van Liefde en Waarheid. Een voortdurend onderzoek, ontmoeten en ontdekken van mijn innerlijke bewegingen en van wat er door mij heen wil gebeuren.

 

Een pad met hobbels, kreukels (tja, leren….) en zeker ook een pad met vele momenten van licht, vervulling, één-voelen en dankbaarheid. Heel graag inspireer ik mensen om hun aandacht dieper naar binnen te richten, in de vele lagen die zij rijk zijn en te reizen via lichaam en bewustzijn naar ‘hun’ essentie en licht.

 

Mijn bezieling voor Hieros Gamos

Hieros Gamos, het heilige huwelijk, het ontvouwen van mannelijke en vrouwelijke energie in ons mens-zijn en in relaties fascineert mij enorm in het dagelijks leven.

 

Het Hieros Gamos Festival biedt mij een heilige oefenplaats, een spiegelplek en een herinnering aan het werkelijk mogen liefhebben van mijzelf en anderen. Het magische veld van waarheid en liefde dat ontstaat op en rond het Festival laat me keer op keer herinneren hoe het kan zijn als we leven vanuit liefde, uitgelijnd met het Goddelijke, verbonden,  waarachtig en steunend. Halelujah!!!

 

Ook zijn het festival en de ontmoetingen regelmatig plots openend en doorsnijdend en laat het licht schijnen op delen in mij die, door in het verleden opgelopen pijn, verdrongen waren en nog niet de volle ruimte konden innemen. Thema’s als (on)veiligheid, alleen voelen, zwakte, bestaansangst, overgave, man-zijn. Als een donderslag word ik er razendsnel mee in contact gebracht en kan ik niet anders dan het in de ogen te kijken en me ervoor openen. Steeds weer, uiteindelijk, ervaar ik een intense bevrijding, een loskomen van ingesleten overtuigingen, oordelen, inhoudingen en aangeleerd gedrag. Een dieper ontspannen en een thuiskomen in mijzelf, in samen, in liefde en waarheid. Een diepere heling, of anders gezegd: een dieper herinnerd worden dat ik en wij simpelweg heel zijn.

 

Sinds mijn eerste Hieros Gamos Festival in 2014 ben steeds weer diep geraakt, geconfronteerd, geopend en gesmolten tijdens de Festivals. Een feest om in dit prachtige veld te mogen leven en samen te zijn met mijn spirituele familie. Een feest om weer terug te zijn in dit transformerende veld van ware liefde.

 

Rahi 2019

Dankjewel Spirit voor dit leven, de bedding, de leiding.

 

Dankjewel mijn lief, Sabina, dat je mij groots liefhebt, ware liefde voorleeft en deze diepe reis met mij aangaat!

 

Dankjewel mede broeders en zusters voor verbonden samenzijn en het vertrouwen in mij.

 

Dankjewel lieve dierbare vrienden, Hilde & Stephen, voor het steeds weer dragen en inspireren van deze intens helende en heilige samenkomst.

Aho!

 

Emile Rahi Buring

www.emileburing-rebalancing.nl

06-34746116