Header 29.jpg

Emile Rahi Buring

Rebalancing: jezelf terugvinden in het grootse veld van licht en liefde

 
Emile herfst 2019 ruimte

In mijn Rebalancing-praktijk in Zaltbommel en in de Rebalancing School, begeleid ik mensen bij het in contact komen met wie ze ten diepste zijn. Ik werk via het lichaam en bewustzijn en combineer aanraking, zelfonderzoek, meditatie en beweging. Samen, in een veilige, ont-moetende en liefdevolle bedding, luister je werkelijk naar wat er zich afspeelt in je lichaam.
 

We verkennen diepere gevoelslagen, daar waar spanning, herinneringen, gevoelens en emoties zich vasthouden. Door deze vorm van aanraking en aandacht, leer je jezelf werkelijk te voelen en vrijer, ruimer aanwezig te zijn bij elke ervaring die zich aandient. Je leert te vertrouwen en je meer over te geven aan ‘wat er wil gebeuren’. Er ontstaat nieuwe ruimte voor jouw essentie, jouw licht, jouw (zelf)liefde.

 
 
Over Emile

Mensen ervaren mij als een gemakkelijk, toegankelijk, zeer betrokken, liefdevol en warm mens. In staat om mensen zonder oordeel waar te nemen, hun potentie te zien en hen creatief uit te nodigen om zich te openen. Met een groot hart, veilig, eerlijk, doortastend en inspirerend. Vroeg in mijn leven raakte ik geïnteresseerd in mijn binnenwereld, werkelijk verbinden en ware liefde.
 

Ik ging op zoek naar meer innerlijke vrijheid en waarachtigheid in mijn leven, verkennend door allerlei stromingen en ervaringen en kwam thuis in Rebalancing. Rebalancing leerde en leert mij aanwezig te zijn en te blijven bij ervaringen en mijzelf dieper te durven openen voor wat zich aandient. Rebalancing (en mijn spirituele leraar Osho) bracht mij op het pad van Liefde en Waarheid. Een voortdurend onderzoek, ontmoeten en ontdekken van mijn innerlijke bewegingen en van wat er door mij heen wil gebeuren.
 
Een pad met hobbels, kreukels (tja, leren….) en zeker ook een pad met vele momenten van licht, vervulling, één-voelen en dankbaarheid. Heel graag inspireer ik mensen om hun aandacht dieper naar binnen te richten, in de vele lagen die zij rijk zijn en te reizen via lichaam en bewustzijn naar ‘hun’ essentie en licht.

 

Rahi 2019Emile Rahi Buring

www.emileburing-rebalancing.nl

06-34746116