Header 24.jpg

Stephen Monné

Mijn werk bestaat eruit je intensief en liefdevol te begeleiden tijdens jouw ontdekkingsreis en je te ondersteunen om expressie te geven aan jouw unieke kwaliteiten. Als adem-, stem- en energiewerkcoach stimuleer, motiveer en daag ik je uit de onderste steen boven te halen en de zin van het leven te (her)ontdekken.

 

Stephen 2016
Tijdens een sessie ondersteun en stimuleer ik jou te onderzoeken wat er in jou leeft en daag ik je uit de diepte in jezelf te onderzoeken om zo weer meer plezier, speelsheid en vreugde in je leven toe te laten. Tijdens de sessie(s) gaan we op zoek naar dat wat jou in je dagelijks leven blokkeert en verzachten je pantser, zodat er weer ruimte ontstaat om het leven diep in te ademen en expressie te kunnen geven.

 

Daarnaast bied ik een intensieve 1 jarige coachopleiding aan, zowel Nederlands als internationaal voor wie zich verder wil verdiepen in het ademwerk. Voor wie diep(er) in eigen persoonlijke ontwikkelingsprocessen wil duiken en wil leren om tijdens het ademwerk af te stemmen op wat een persoon nodig heeft op zijn of haar bewustwordingspad.
 
Voor meer info: www.ademenstem.nl
 
Over Stephen
In de begeleiding spelen mijn eerder opgedane ervaringen tijdens mijn spirituele zoektocht een belangrijke rol. Mijn bewustzijnsreis brengt me steeds dichter bij mijn eigen waarheid en werkelijkheid.

 

Op mijn pad gaat het mij nu steeds meer om te gaan leven vrij van oordeel. Mededogend en authentiek met de ander te communiceren. En vertrouwen te hebben dat het juiste zich aandient, precies zoals het bedoeld is. Dan gaat de Liefde vanzelf stromen, liefde voor mijn medemens en de liefde voor mezelf.1210_HG_2019_1122_afsluiting_Hilde_Stephen

 

Met mijn geliefde Hilde leef ik het Hieros Gamos pad met vallen en opstaan, in steeds verder groeiend bewustzijn en liefde.

 

stephen@hierosgamos.nl
www.ademenstem.nl