Header 37.jpg

Yves Vanopslagh

YvesRuim twintig jaar volg ik het pad van natuurbeleving en sjamanisme. De zweethut is mijn grote leermeester, waar ik mensen dichter bij het hart breng. De laatste jaren heb ik me verdiept op het pad van de hartekrijger. Via mannengroepen en coaching breng ik mannen dichter bij zichzelf en mekaar, en laat via de elementen de mannen de weg zien naar het hart, laat ze hun authenticiteit terug ontdekken. Samen met hen “de maskers afzetten”zodat ze waarachtig man kunnen zijn. Ook coach ik mannen om hun innerlijke krijger te omhelzen.
 
Veerle en YvesSamen met mijn partner Veerle Phara geven we zweethutten en temazcales, firekeeper trainingen, rituelen en initiaties. 
 In ons centrum in Portugal (www.templeoftheearth.org) begeleid ik mannen via retreats, (no more mister nice guy) om zichzelf te (her) ontdekken. Ik maak hier gebruik van sjamanisme, de natuur en de oceaan.
 
Laat ons samen het pad van de waarachtige krijger bewandelen, samen broeders zijn, in al onze kracht, met open hart en gronding, authentiek en waarachtig man zijn!!

AHO !!

 

Over Yves

Yves 2019Ik ben opgegroeid in een klein vlaams dorpje, in de natuur en de eenvoud . Ik verloor op jonge leeftijd beide ouders, wat maakte dat ik plots op “overlevingsmodus”kwam. Ik sloot mijn hart en leefde van uit mijn zonnevlecht. Alle paden doorliep ik, van beroepsmilitair, portier,politieagent leefde ik zo op pure overlevingskracht.
 
Rond mijn 35ste levensjaar kwam ik in aanraking met een Lakota medicijnvrouw , die me mee nam in de zweethut. Het was alsof mijn hart explodeerde, en ik kwam in een opwaartse spiraal terecht van sjamanisme, holistisch therapie, massage,zweethutten,ceoching enz. Mijn hart ging open en mijn intuitie en hartsverbinding opende een nieuw pad. Omdat ik deze twee uitersten zo beleefd en doorleefd heb, voel ik heel goed aan waar mannen mee worstelen en wat ze nodig hebben om terug in hun kracht en hart te komen. De natuur en de zweethut is daarbij mijn grote leermeester, in verbinding met de elementen neem ik mannen mee op het pad van de “hartekrijger ”

 
www.templeoftheearth.org