Header 12.jpg

Sven Honing

Zoals ons geheugen geen onderscheid maakt tussen mooie en minder mooie herinneringen, maar dit beiden voor ons opslaat, slaat het lichaam de mooie en de minder mooie gevoelens die daarmee gepaard gaan ook op. Zodra dit door het leven geraakt wordt, kan dit stuk zich gaan uiten in de vorm van pijn, om zo onder de aandacht te komen.

 

De Chinese geneeskunst zegt, “pijn is een stagnatie van energie, zonder stagnatie geen pijn”. Mijn behandeling is gericht, naar het op zoek gaan naar deze stagnaties en ze tot een hogere trilling te brengen. Hierdoor ontstaat een ontlading die de wijsheid die deze stagnaties bij zich dragen, vrij maakt. Deze lichaamswijsheid bepaalt de richting van de sessie, waarbij ademhaling, acupunctuur, acupressuur, lichaamswerk en klank als ondersteuning wordt ingezet.

 

pag 4 SvenOver Sven
 

Ik zou mezelf omschrijven als een avonturier, waarbij het avontuur vroeger meer ging over reizen naar het buitenland, zie ik mezelf nu meer als avonturier die op ontdekkingsreis gaat in de binnenwereld. Van een fysieke vorm van reizen naar een etherische vorm van reizen. Deze verschuiving zie ik ook terug in mijn werk. Begonnen als fysiotherapeut, daarna acupunctuur, en vervolgens ademwerk. Nu zeg ik vaak gekscherend dat ik een free style acupuncturist ben want ik combineer ademwerk met acupunctuur en acupressuur.

 

Wie ik ben is voor mij een langdurige ontdekkingsreis, waarbij ik gebruik maak van meditatie, yoga en heilige medicijnen om steeds meer te ontdekken wie ik ben. Het maakt me erg blij om andere mensen te begeleiden om zichzelf verder te ontdekken en steeds dieper verbinding te krijgen met zichzelf. Vanuit mijn praktijk in Roosendaal begeleid ik mensen in dit proces.

 

www.ho-ning.nl