Header 5.jpg

Ticketshop Hieros Gamos

Als je medewerker bent, ga dan naar de medewerkers ticketshop.

 

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Eetpakket kun je boeken in de volgende stap van het bestelproces, na selectie van je toegangsticket. Wij adviseren om dit eetpakket te bestellen; zelf koken in combinatie met het festivalprogramma kan behoorlijk intensief zijn.
  • Boeken van pipowagen of blokhut geldt voor het hele festival. Je slaapt met in een pipowagen met 4 vrouwen of je slaapt in een 8 persoons (voor de vrouwen) of 10 persoons (voor de mannen) blokhut. Lees meer over het overnachten.
  • Als je als koppel komt, kun je voor alleen de gescheiden nachten (woensdag en donderdag) een slaapplaats boeken in een blokhut voor de mannen (€20) of een pipowagen voor de vrouwen €25. LET OP, met name van belang voor diegenen die samen boeken en geen koppel zijn: Je ontvangt 1 scancode per koppel, dus zorg dat je gelijktijdig aankomt.
  • Het is niet mogelijk om elektra te boeken omdat de elektra capaciteit bij de Abbert beperkt is en we die maximaal nodig hebben voor catering, muziek en verlichting. Is er een absolute noodzaak voor gebruik van elektra, stuur dan een mailtje naar hilde@hierosgamos.nl met je argumenten, dan kijken we wat er mogelijk is
  • LET OP: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, want je hebt ze bij aankomst op het festivalterrein nodig als entreebewijs.
  • Heb je de tickets niet ontvangen of heb je andere vragen over het bestelproces, dan kun je mailen met Hilde via hilde@hierosgamos.nl.

Fijn dat je naar Hieros Gamos gaat komen, welkom!