Header 28.jpg

Ticketshop Hieros Gamos

Als je medewerker bent, ga dan naar de medewerkers ticketshop.

 

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Eetpakket kun je boeken in de volgende stap van het bestelproces, na selectie van je toegangsticket. Wij adviseren om dit eetpakket te bestellen; zelf koken in combinatie met het festivalprogramma kan behoorlijk intensief zijn.
  • Boeken van pipowagen of blokhut geldt voor het hele festival. Je slaapt met in een pipowagen met 4 vrouwen of je slaapt in een 8 persoons (voor de vrouwen) of 10 persoons (voor de mannen) blokhut. Lees meer over het overnachten.
  • Als je als koppel komt, kun je voor alleen de gescheiden nachten (woensdag en donderdag) een slaapplaats boeken in een blokhut voor de mannen (€20) of een pipowagen voor de vrouwen €25.
  • Het is niet mogelijk om elektra te boeken omdat de elektra capaciteit bij de Abbert beperkt is en we die maximaal nodig hebben voor catering, muziek en verlichting. Is er een absolute noodzaak voor gebruik van elektra, stuur dan een mailtje naar cora@hierosgamos.nl met je argumenten, dan kijken we wat er mogelijk is
  • Tot 1 maart geldt een dank-voor-jouw-bijdrage korting van 50 euro voor iedereen die 3x of vaker als deelnemer op Hieros Gamos is geweest in de afgelopen 6 jaar (Voor de helderheid: Als je dit jaar voor de 3e keer komt, telt de korting dit jaar dus nog NIET. Volgend jaar wel). Gebruik hiervoor de kortingscode dank50 onderaan in het startscherm. Als je als koppel of broeders allebei 3x of vaker bent geweest, dan kun je  dank100 gebruiken. Je weet zelf of je hier recht op hebt. Mocht je twijfelen, stuur dan een mailtje naar hilde@hierosgamos.nl.
  • Heb je andere vragen over het bestelproces, dan kun je mailen met Cora via cora@hierosgamos.nl.

Fijn dat je naar Hieros Gamos gaat komen, welkom!