Mannen (3).jpg

Deelnemers info

Status 2 juli: De webwinkel is gesloten. Het is nog mogelijk voor enkele mannen om last minute in te stappen. Stuur dan een app naar Stephen via 06 2277 8670 en neem 345 euro gepast contant mee. Klik hier voor belangrijke info over wat mee te nemen, hoe laat aan te komen etc

 

Wil je bijdragen als workshopgever, hoeder of vrijwilliger, lees dan de medewerkerspagina.

 

Voor entreeprijs en kosten eventuele extra’s, klik hier.

 

Je hoeft geen stel te zijn om te kunnen inschrijven
Dit festival gaat over het Hieros Gamos, het sluiten van een Heilig Huwelijk, eerst met jezelf en vervolgens, als je daarvoor kiest, met een uiterlijke geliefde. Om aan het festival deel te nemen, hoef je geen relatie te hebben. Je kunt je dus alleen inschrijven. Lees wel even het stukje ‘balans aantal mannen & vrouwen’ op de inschrijfpagina.

 

Deelname is voor vier dagen

Het is niet mogelijk om één dag te komen. Dit heeft te maken met energie die we samen opbouwen tijdens het festival en de wijze waarop we het programma hebben opgebouwd.

 

Basis en bedding

We zijn ons bewust dat dit festival naast plezier en genieten ook veel los kan maken en processen met zich mee kan brengen. Lees hier meer over hoe we een zorgvuldige bedding hiervoor creëren.

 

Van donderdag 09u30 tot zondag ca 18u00

Je kunt op donderdag vanaf 09u30 arriveren. Tot het afscheidsritueel zijn alle velden toegankelijk voor mannen en vrouwen en voor de lunch kun je eventueel samen je tent opzetten als je als stel komt. Vanaf donderdagavond t/m de samenvoeging op zaterdagavond is veld 2 het vrouwenveld en veld 1 het mannenveld. Op do- en vrijdagnacht slapen alle mannen en vrouwen gescheiden. Lees hier meer over op de overnachtingspagina. Om 13u00 start de openingsceremonie op veld 4. Uitgebreide informatie over de invulling van het weekend lees je in het programma.

 

Sluitingsceremonie

We sluiten op zondag af met een gezamenlijke sluitingsceremonie rond 18u00.  Let op: we laten pas weer auto’s toe NADAT de sluitingsceremonie afgelopen is, om onrust te voorkomen. Hier wijken we NIET vanaf, tenzij in noodgevallen. Hou hier dus rekening mee als je eerder weg wilt.

 

Wat neem je mee?

  • Kleding, denk hierbij ook aan regenkleding en makkelijk zittende kleding voor de workshops
  • Voor de ontmoetingsceremonie met de vrouwen op zaterdag: Kleding waarin jij je het prettigst voelt, je als man het liefst je (een) vrouw tegemoet wilt treden
  • Muziekinstrumenten voor bij het vuur
  • Je eigen bord, soepkom, beker, glas, bestek en theedoek
  • Voor de workshops kan het comfortabel zijn om een meditatiekussentje, eenvoudig stoeltje en/of matje mee te nemen.