Header 15.jpg

Prijzen

Entreeprijs & extra opties

 

Als deelnemer betaal je €395 voor het volledige festivalprogramma en de workshops. Dit is inclusief overnachten in een eigen tentje, camper of caravan.

 

 

Voor €150 kun je een all inclusive eetpakket van 12 maaltijden bestellen, vanaf het diner op woensdagavond t/m de lunch op zondagmiddag. Wij adviseren om dit eetpakket te bestellen; zelf koken in combinatie met het festivalprogramma kan behoorlijk intensief zijn.

 

Gezien de inhoud van het programma, streven we ernaar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen vijf edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest. Daarom hebben we twee kortingen geïntroduceerd om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken; de koppel- en de broederkorting. Op de totaalprijs van 2 tickets ontvangen jullie samen 50 euro. In een koppelticket is ook een slaapplaats in een legertent voor de eerste twee nachten inbegrepen.

 

Als je alleen komt en geen gedoe wil met een tentje opzetten, dan kun je een  slaapplaats huren in een legertent voor €15 voor alle nachten. Neem wel je eigen slaapspullen mee. Eventueel kun je een veldbed huren voor €10. Neem dan een extra deken mee om op te liggen; de tochtstroom onder het bed kan koud zijn.

 

Voor camper/caravan kun je elektriciteit reserveren voor € 15 (Aansluitingen zijn beperkt, dus reserveer tijdig!).

 

Je bestelt je ticket en eventuele extra’s via de Hieros Gamos webwinkel.