Header 24.jpg

Vrijwilligsters gevraagd

Op het festival zijn duizend-en-1 dingen te doen: Van tenten opbouwen tot ontvangst van de deelnemers. Van ad hoc situaties oplossen tot ‘s avonds de kaarsjes aansteken. Van het terrein mooi maken tot de WC’s schoonmaken.

 

We zoeken  12 mannen en 12 vrouwen die zich willen verbinden met het Hieros Gamos Festival. We vragen je om je deel te voelen van de organisatie, zodat we samen iets moois neerzetten én de verantwoordelijkheid nemen voor het creëren van een optimale ervaring voor alle deelnemers.

 

We willen op je kunnen rekenen van maandag 12u00 de 6e tot maandag de 13e ‘tot het klaar is’ (ergens in de middag). We stellen een werkschema samen, zodat iedereen voldoende vrije tijd heeft om van het festival te genieten. Weet wel dat het best pittig kan zijn om vrijwilliger én deelnemer te zijn. Het is voor ons belangrijk dat je dit beseft en aankunt.

 

Vraag jezelf daarom af of je zowel fysiek gezond bent als in staat om je eigen mogelijke emotionele processen te dragen zodat je taken er niet onder lijden.  Dit is van belang omdat als jij uitvalt of minder beschikbaar bent dat een grotere druk geeft op de rest van het team.

 

Als vrijwilliger ontvang je een korting van €350 op de entreeprijs van €535. Je betaalt dan alleen €185 als bijdrage voor de kosten van het eetpakket en de overnachtingen. Wij verzorgen ook de maaltijden tijdens op- en afbouw.

 

Vooraf (ergens april/mei) plannen we een bijeenkomst voor alle vrijwilligers om elkaar te leren kennen, globaal uit te leggen wat we van je verwachten en vooral om alvast de sfeer van het Hieros Gamos samen neer te zetten.

 

Wil je meewerken als vrijwilliger? Mail dan naar eelke@hierosgamos.nl voor mannen en naar cora@hierosgamos.nl voor vrouwen. Vermeld waarom je graag aan het Hieros Gamos Festival bij wilt dragen, wat jou daarin raakt of inspireert, en of je beschikbaar bent van maandag t/m maandag, 6 t/m 13 juli.

Category: Geen categorie