Header 36.jpg

Medewerksters info

Je kunt als workshopgever, hoeder of vrijwilliger bijdragen aan het festival. Als je man bent, klik dan hier voor de mannenpagina.

 

cora 2019 nieuw

Vrijwilligster

Om je aan te melden als vrijwilliger, lees dan eerst deze informatie en stuur vervolgens een mailtje naar Cora met wat je aantrekt in het Hieros Gamos festival en wat jij zou willen brengen als vrijwilliger.

 

Hoedster

Als hoedster begeleid je tijdens een dagelijkse sharing een groepje van maximaal 9 deelneemsters. Je creëert een fijne en veilige setting voor de sharings en zorgt ervoor dat iedere vrouw gelijke spreektijd krijgt. Je bent aanspreekpunt als de vrouwen uit je groepje vragen hebben of ergens mee zitten. Indien nodig kun je ze doorverwijzen naar de Geestelijk Raadsman/vrouw. Praktisch gezien zorg je dat ‘jouw’ vrouwen weten waar en hoe laat jullie samenkomen en let je erop dat de sharing tijdig start en eindigt. Sabina 2019 kleinAls je zelf vragen hebt of steun nodig hebt kun je terecht bij de hoedsters coördinator of de andere hoedsters, met wie je dagelijks samenkomt.

 

Op donderdag 18 juni komen we met alle hoeders samen vanaf 17-18u (nieuwe hoeders vanaf 15u) om elkaar te ontmoeten en ons te verbinden met Hieros Gamos 2020.

 

Voel je een JA voor de rol van hoedster, stuur dan een mail met jouw inspiratie/bezieling en wat jij als mens het festival komt brengen en of je 18 juni beschikbaar bent naar Sabina.

 

Workshopgeefster

Als vrouw kun je een workshop geven op het vrouwenveld en/of samen met een man een gemengde workshop tijdens de gezamenlijke dagen.

 

Commitment en verbinding

We vinden het belangrijk om samen een veilige en liefdevolle bedding te creëren waarin voor iedere aanwezige en voor het collectief mag gebeuren wat zich wil ontvouwen. Daarom start het festival voor alle medewerkers (ook hoeders en vrijwilligers) een dag eerder, op dinsdag. Bovendien organiseren we op zondag 7 juni een dag voor alle workshopgevers en de kerngroep van het festival om elkaar te ontmoeten, te verbinden en de Hieros Gamos visie te delen. Het is van belang om te voelen of je bij wilt dragen aan het neerzetten van een krachtig energieveld van Liefde en Heling, met wat jij te bieden hebt.

 

Als workshopgever betaal je een investering

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Als je iets doet vanuit zielsverlangen, dan reageert het Universum altijd met een terugkerende stroom, misschien direct in de vorm van Hieros Gamos deelnemers die op deze manier jouw activiteiten leren kennen (voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie). Of indirect, via andere kanalen; Geven en ontvangen hoeven oppervlakkig gezien niet uit dezelfde bron te komen. Lees ook ‘transparantie in geldstroom’.
Verder word je zelf ondergedompeld in een krachtig transformerend Veld. Zoals wij het zelf ervaren “Het Hieros Gamos grijpt je bij je nekvel en zorgt dat er met je gebeurt wat er gebeuren Moet”. En je ontmoet gelijkgestemde zielen wat stimulerend kan werken voor je eigen groei en inspiratie. We hebben al vele prachtige samenwerkingen zien ontstaan.

 

Hoe aanmelden?

Voel je de roep van het festival, dan willen we je vragen het volgende te mailen:

1. Wat inspireert/raakt het Hieros Gamos festival in jou?
2. Wat kom jij als mens het festival brengen?
3. Een korte beschrijving van je workshoptitel en beschrijving in ca. 10 regels

 

Caroline 2019 kleinContactgegevens vrouwenworkshop:
Caroline caroline@hierosgamos.nl

 

Contactgegevens gemengde workshop:

(vraag 1 en 2 graag ook een antwoord van de man met wie je de workshop geeft)

Caroline en Sander via caroline@hierosgamos.nl en sander@hierosgamos.nl