Gemengd  (6).jpg

Catering

Gerdine Kooijman met haar team van ‘Aan het Diepje’ verzorgt, net als op het Lorelei Vrouwen Festival, de catering.

 

Een eetpakket voor deelnemers bevat 12 maaltijden, vanaf diner op woensdagavond. Dit is bij de entreeprijs inbegrepen. Voor medewerkers wordt gezorgd vanaf het ontbijt op woensdagochtend.

 

_VES4357 copyAlle maaltijden zijn vegetarisch en worden in buffetvorm aangeboden. Er wordt in de speciaal ingerichte keuken op het festivalterrein gekookt zodat alle gerechten vers zijn.

Meenemen
Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee te brengen. En een theedoek voor je eigen afwas, afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

 

Dieetwensen
Gerdine kan ook voor vrouwen (en mannen) met diëten de heerlijkste gerechten te maken. Veganistisch, koemelkvrij, suikervrij, gistvrij en glutenvrij is voor het keukenteam geen probleem. Neem contact op via info@aanhetdiepje.nl om je wensen kenbaar te maken of met Gerdine te overleggen. Doe dit uiterlijk twee weken voor aanvang van het festival.