Header 4.jpg

Overnachten

juli, aug. 2013, Lorelei 070

Je kunt overnachten in een eigen tent, camper of caravan. Dit is inbegrepen in de entreeprijs.

 

Je kunt er ook voor kiezen om in een legertent te slapen. Dit kost €15 voor alle nachten. Als je een koppelticket (M/V) koopt dan is 1 slaapplaats voor de gescheiden nachten (woensdag en donderdagnacht) inbegrepen in het ticket.

 

Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €10, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig. Je deelt deze tent (5x10meter) met maximaal 15 andere mannen of vrouwen. Er wordt niet gemengd geslapen in de legertent.

 

Elektriciteit

Heb je stroom nodig (zeer beperkt mogelijk, à €15) , kruis dat dan aan op het inschrijfformulier. Neem je eigen haspels met CCE/campingaansluiting mee (Houd er rekening mee dat je, zoals op vele natuurkampeerterreinen, wellicht 12-20 meter moet overbruggen). En zorg dat je op tijd arriveert, zodat je in de buurt van een stroompunt kunt staan.

 

Woensdag en donderdag gescheiden slapen
Op woensdagavond, donderdag en vrijdag overdag volgen mannen en vrouwen een gescheiden programma. Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Vanaf vrijdag kun je samen slapen.

 

Omdat we een beperkt aantal vierkante meters beschikbaar hebben op het terrein, willen we stimuleren dat koppels bij voorkeur 1 kampeerplek innemen. Daarom bieden we bij elk koppelticket 1 gratis slaapplaats in de legertent aan voor de 2 gescheiden nachten. Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €10, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig en een deken voor op het veldbed, omdat de luchtstroom eronderdoor koud kan zijn.