Vrouwen (3).jpg

Overnachten

juli, aug. 2013, Lorelei 070Je kunt overnachten in een eigen tent, camper of caravan. Dit is inbegrepen in de entreeprijs.

 

Je kunt er ook voor kiezen om in een legertent te slapen. Dit kost €15 in totaal. We zorgen dat er één staat op zowel het mannen- als het vrouwenveld.

 

Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €8,50, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig. Je deelt deze tent (5x10meter) met maximaal 15 andere mannen of vrouwen. Er wordt niet gemengd geslapen in de legertent.

 

 

Donderdag en vrijdag gescheiden slapen
Op donderdag, vrijdag en een deel van de zaterdag volgen mannen en vrouwen een gescheiden programma. Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Op zaterdag kun je samen slapen.

 

Mocht je geen gedoe willen met twee tentjes regelen en opzetten, dan is er de  mogelijkheid om een slaapplaats in een legertent te huren voor €15 voor beide nachten (en jouw geliefde zorgt dan voor het opzetten van ‘jullie’ thuis op het andere veld). Neem wel eigen slaapspullen (matje/luchtbed en slaapzak) mee. Je kunt ook een veldbed huren voor €8,50, dan heb je alleen nog een slaapzak nodig.