Header 15.jpg

Ticketshop

Status 2 januari 2021:

Fijn dat je interesse hebt in Hieros Gamos. Onze intentie is om in juli een prachtige gathering te organiseren. Omdat we op dit moment niet weten of evenementen dan toegestaan zullen worden, starten we de ticket verkoop nog niet op. Als je op de hoogte wilt blijven kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

We wensen je veel vertrouwen, centering, balans en liefde in deze Transformatietijd.

 

Hartegroet,

namens het hele team,

 

Stephen en Hilde

 

 

Als je medewerker bent, ga dan naar de medewerkers ticketshop.

 

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Eetpakket kun je boeken in de volgende stap van het bestelproces, na selectie van je toegangsticket. Wij adviseren om dit eetpakket te bestellen; zelf koken in combinatie met het festivalprogramma kan behoorlijk intensief zijn.
  • LET OP: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, want je hebt ze bij aankomst op het festivalterrein nodig als entreebewijs. Voor voor diegenen die samen boeken en geen koppel zijn: Je ontvangt 1 scancode per koppel, dus zorg dat je gelijktijdig aankomt.
  • Heb je de tickets niet ontvangen of heb je andere vragen over het bestelproces, dan kun je mailen met Hilde via hilde@hierosgamos.nl.

Fijn dat je naar Hieros Gamos gaat komen, welkom!