Header 10.jpg

Deelneemsters info

Hieros Gamos 2021 7 t/m 11 juli 2021.

Status 1 april 2021: Op dit moment weten we nog niet of , in welke vorm en met welke aantallen het festival kan plaatsvinden. Daarom hebben we de ticketshop nog niet open gezet. Onze intentie is en blijft om een fantastische gathering neer te zetten. 

 

Voor entreeprijs en kosten van eventuele extra’s, klik hier.

 

Je hoeft geen stel te zijn om te kunnen inschrijven
Dit festival gaat over het Hieros Gamos, het sluiten van een Heilig Huwelijk, eerst met jezelf en vervolgens, als je daarvoor kiest, met een uiterlijke geliefde. Om aan het festival deel te nemen, hoef je geen relatie te hebben. Je kunt je dus alleen inschrijven. Lees wel even het stukje ‘balans aantal mannen & vrouwen’ op de inschrijfpagina.

 

Deelname is voor vijf dagen 

Het is niet mogelijk om één dag te komen. Dit heeft te maken met energie die we samen opbouwen tijdens het festival en de wijze waarop we het programma hebben opgebouwd.

 

Basis en bedding

We zijn ons bewust dat dit festival naast plezier en genieten ook veel los kan maken en processen met zich mee kan brengen. Lees hier meer over hoe we een zorgvuldige bedding hiervoor creëren.

 

Van woensdag 09u30 tot zondag ca 15u00

Je kunt op woensdag vanaf 09u30 arriveren. Tot het afscheidsritueel zijn alle velden toegankelijk voor mannen en vrouwen en voor de lunch kun je eventueel samen je tent opzetten als je als stel komt. Vanaf woensdagavond t/m de samenvoeging op vrijdagavond is veld 2 het vrouwenveld en veld 1 het mannenveld. Op wo- en donderdagnacht slapen alle mannen en vrouwen gescheiden. Lees hier meer over op de overnachtingspagina. Uitgebreide informatie over de invulling van het weekend lees je in het programma.

 

Sluitingsceremonie

We sluiten op zondag af met een gezamenlijke sluitingsceremonie rond 15u00.  Let op: we laten pas weer auto’s toe NADAT de sluitingsceremonie afgelopen is, om onrust te voorkomen. Hier wijken we NIET vanaf, tenzij in noodgevallen. Hou hier dus rekening mee als je eerder weg wilt.

 

Wat meenemen?

▪    Neem je prachtigste, vrouwelijkste kleding mee, maar ook je regenkleding/warme comfortabele jas. Je mooiste slippertjes én je bergschoenen/laarzen/warme sokken (hou met ALLE weertypes rekening :-)).

▪   Kleding waarin jij je op je mooist en meest vrouwelijk voelt, voor de ontmoetingsceremonie met de mannen op zaterdag

▪   Je eigen bord, soepkom, beker, glas, bestek en theedoek mee. Afwasmiddel is beschikbaar.

▪   Voor de workshops kan het comfortabel zijn om een meditatiekussentje, eenvoudig stoeltje en/of matje mee te nemen.