Header 16.jpg

Prijzen

Entreeprijs & extra opties

 

Als deelnemer betaal je een entreeprijs van €485 (organisatie, workshops, overnachtingen en een eetpakket van 12 maaltijden, vanaf het diner op woensdagavond t/m de lunch op zondagmiddag).

 

Gezien de inhoud van het programma, streven we ernaar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen vijf edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest. Daarom hebben we twee kortingen geïntroduceerd om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken; de koppel- en de broederkorting. De korting is 50 euro in totaal, dus samen betaal je dan geen €970 maar €920. In een koppelticket is ook een slaapplaats in een legertent voor de eerste twee nachten inbegrepen.

 

Als je alleen komt en geen gedoe wil met een tentje opzetten, dan kun je een  slaapplaats huren in een legertent voor €15 voor alle nachten. Neem wel je eigen slaapspullen mee. Eventueel kun je een veldbed huren voor €10. Neem dan een extra deken mee om op te liggen; de tochtstroom onder het bed kan koud zijn.

 

Voor camper/caravan kun je elektriciteit reserveren voor € 15 (Aansluitingen zijn beperkt, dus reserveer tijdig!).

 

Je bestelt je ticket en eventuele extra’s via de Hieros Gamos webwinkel.